A kagyló a bőr javító tápanyagok újabb finom forrása.

Először szeretné keresni az extra súly másodlagos okait, vannak -e más gyógyszerek, amelyeket az a személy szed, amely elősegíti a súlygyarapodást?

Vannak olyan mögöttes egészségügyi állapotok is, amelyek ezt okozhatják. Az alulaktív pajzsmirigy hozzájárulhat a súlygyarapodáshoz, és oka lehet a fogyás képtelenségének oka. Szóval ezt ellenőriznénk. Lehet, hogy ez a személy érzelmi vagy traumatikus evő? Lehet, hogy ez egy alvási probléma. túlzáshoz vezet. De nem itt ér véget a kezelés.

dr. Smolarz:

Nincs olyan vérvizsgálat, amely azt mondja, hogy van étvágyjelzési problémája. Bárcsak lenne valami ilyesmi. Keresztezed a dolgokat a listáról, és akkor azt mondod, hogy nos, nem ez, nem az. Ok, ezt hagyom. És így közelítsük meg ezt. Azt mondom, hogy valaki olyan gyógyszerek jelöltje, amikor ezt a három elemet kipróbálták vagy jelenleg kipróbálták, de nem látjuk, hogy a súly kiesik.

De még akkor is, ha az étvágyjelek nem ütköznek, önmagában a gyógyszeres kezelés nem oldja meg a problémát. A táplálkozásnak, a fizikai aktivitásnak és a viselkedésmódosításnak továbbra is a program részét kell képeznie.

dr. Smolarz:

A gyógyszerek lehetővé teszik, hogy ezek az alapok még sikeresebbek legyenek. A gyógyszerek lehetővé teszik a csökkentett kalóriabevitel tolerálását. Tehát egy dolog, amit mondani kell, naponta kétszer kell salátát enni. Lehet, hogy nagyon éhes vagy napi 1200 vagy 1500 kalóriában. Azok a gyógyszerek, amelyek étvágycsökkentőként működnek, ez megvalósíthatóvá teszi. A betegeknek és az orvosoknak mérlegelniük kell a különféle gyógyszeres lehetőségek költségeit és előnyeit, és ki kell választaniuk azt, amely a helyzetükhöz a legjobban megegyezik. És ez lehet egy másik oka annak, hogy a családi orvosok vonakodnak felírni az elhízásellenes gyógyszereket. Kicsit kihívás az egész elsajátítására. Akkor az utolsó darab az elhízás alapvető félreértése, mint az akaraterő kudarcának, amelyet az embereknek csak jobban kell enniük, és meg kell kezelniük az elhízásukat. Ez csak nem a klinikai valóság. Fontolhatja meg, hogy konzultáljon egy kifejezetten az elhízás orvostudományában képzett szakemberrel, amely sokkal többet foglal magában, mint pusztán a vények írása vagy a bariatric műtét ütemezése. Weboldaluk tartalmaz egy könyvtárat, ahol diplomáciákat találhat helyről. Az elhízási orvostudományi szövetség egy másik erőforrás, amely segít megtalálni a klinikusokat az elhízás orvostudományi képzésével. Egy igazgatóság által tanúsított engedéllyel rendelkező, szerző, szerző és az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjának alkotója. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

A futás sokunk számára átalakító tevékenység lehet. Ez minden bizonnyal elősegítheti a fitnesz céljaink elérését, de korlátozhatja az általános mozgás céljainkat is. De a futási szokásaink átgondolásával maximalizálhatjuk a futás előnyeit és minimalizálhatjuk annak hiányosságait. A lejátszási problémák megtapasztalása a szafariban. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -t vagy a Firefoxot. Például, ha mindig egy útvonalon fut, ugyanabban a sebességgel, hallgatja az MP3 -lejátszót, ugyanabban a napszakban, ugyanabban a lejtőn, ugyanabban a cipőben, ugyanabban a távolságban … Nos, te vagy Ha kirabolja magát néhány olyan előnytől, amelyet az összes értékes mozgási időből kaphat. Tehát, hogy segítsen a futási erőfeszítéseinek fűszerezésében, és győződjön meg arról, hogy minden egyes futási edzésből a teljes jutalmat élvezi, íme néhány módja annak, hogy a futás edzése kihívásokkal telibbé és hasznosabbá váljon. Futás

Változtassa meg a terepedet, futtasson valahol új futás egy csoportos stop-ban, és illatosítsa a freakin rózsa viselését, viselje a különböző cipőket, futtassa a többfeladatos dolgot –

1. Változtassa meg a terepét

33 ízület van mindegyik lábánál, és amikor sziklákon, gyökereken, lejtőkön, mártásokon és ütközéseken fut, ezeknek az ízületeknek a deformációja deformálja a lábát (jó módon). Ez a deformáció terhelést teremt a lábának ezen részeiben, és ez a terhelés okozta a lábad és a boka erősebbé, rugalmasabbá és általában egészségesebbé teszi. De ha mindig ember alkotta felületeken fut, akkor nincs semmi, ami destabilizálja és mozgósítja ezeket az ízületeket. Tehát hiányzik néhány valódi futási előnye, ha korlátozza a terepét.

Bármikor, dombokat, lejtőket és textúrákat (szennyeződés, kavics, homok) adjon hozzá, amelyek kihívást jelentenek a boka, a sarok és a lábujjak oly módon, hogy egyszerűen ne forduljanak elő lapos, burkolt talajon. < /p>

2. Futtasson valahol új

Az ismerős területen futó futás automatikusan megváltoztathatja a reakcióképességét, mind kognitív, mind fizikailag, és lehetővé teszi, hogy egy mozgási rutdába esjen. Nézzünk szembe a tényekkel, a tudatlan robotfutás nem a célunk. Ez a kérdés, válasszon különböző útvonalakat, környezetet, irányokat és távolságokat. Ha egyszerűen nem tudja keverni, akkor legalább ugyanazt az útvonalat más irányba futtassa, így annyi meglepetést kap, amennyit csak tudsz. Csinálj bármit, ami segít, hogy megrázza az unalmas futógépet, és lelkes futó emberré váljon.

3. Futtasson egy csoportban

A másokkal futó futás gyakran kiszoríthatja Önt a kényelmes ütemből, és ez a tempó megváltoztatása a test különböző módon történő működését eredményezheti. A különböző sebességgel történő futás nemcsak kiszélesíti a szív- és érrendszeri reakciót az edzésre ezt lásd itt, hanem különféle izmokat, a végtagok eltérő geometriáját is bevonja, és általában egy szélesebb körű futót jelent.

Egy csoportban történő futás azt is jelenti, hogy társadalmi lenni, és ez megváltoztathatja a hangulatot a jobbért. Könnyű arra összpontosítani, hogy mennyire fáradt vagy, vagy mennyire szeretné, ha ez a futás véget ért, amikor egyedül vagy, de amikor beszélgetés vagy barátságos versenyen vesz részt, az idő valóban repülhet.

Oldalak

123Next ›Utolsó» Az összes tartalom itt csak információs célokat szolgál. Ez a tartalom nem helyettesíti a saját egészségügyi szolgáltató szakmai megítélését. Kérjük, keresse fel az engedélyezett egészségügyi szakembert minden egyes kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

Brock Armstrong Get-Fit Guy

Brock Armstrong volt a Get-Fit Guy Podcast házigazdája 2017 és 2021 között. , NCCP és CAC triatlon edző, valamint egy TNT tanúsítvánnyal rendelkező edző. Ezenkívül a Primal Egészségügyi Edző Intézet tanácsadó testületén és a Humán Potenciál Intézet vendégkarának tagja.

Kövesse a Facebook LinkedIn Pinterest feliratkozását a get-fit podcast Spotify Google Stitcher

Az újévi felbontáshoz, itt van a Nutrition Diva legjobb egészséges táplálkozási tippjei. MS, LD/N, CNS Nutrition Diva, 2018. január 2, 4 perces ReadEpisode #315 Play Pause Hallgassa meg az egészséges táplálkozási szokásokat az új évre. Jelenleg lejátszási kérdéseket tapasztalunk a Safari-n. Ha szeretné meghallgatni a hangot, kérjük, használja a Google Chrome-ot vagy a Firefoxot. Egészséges életmóddal. Az erőfeszítések előmozdításához itt találom az 5 legjobb egészséges táplálkozási tippet (plusz egy bónusz tipp):

1. tipp: Ne kopdogtassa el az akaratát

Függetlenül attól, hogy van -e Úgy döntött, hogy kevesebb egészségtelen ételt eszik, vagy hogy többet érjen el az edzőterembe, az állásfoglaláshoz való ragaszkodás valószínűleg valamilyen akaratot igényel. De amikor felhívjuk az akaratunkat, hogy segítsünk nekünk ellenállni a kísértésnek, valójában kimerítjük tartalékainkat, így kevésbé hagyjuk, hogy ellenálljunk a következő kísértésnek.

Itt van 3 trükk az akaraterő maximalizálására. Az első és legfontosabb az, hogy minél több kísértést távolítson el a környezetéből.

Amikor felhívjuk az akaratunkat, hogy segítsen nekünk ellenállni a kísértésnek, valójában kimerítjük tartalékainkat, így kevésbé hagyjuk, hogy ellenálljunk a következő kísértésnek.

Ha nem akarja Egyél, ne vigye be a házba. Ha a házban kell lennie, tedd egy szekrénybe vagy szekrénybe, amely nem látható és nehezen érhető el. Ha mindezek után úgy dönt, hogy elkényezteti magát, egyetlen adagot tálaljon egy kis tálba, és tegye el a többit. >

További információ: Miért nem elég az akaraterő

2. tipp: A nagyjavításhoz a Small Start Start

Az egyik legnagyobb oka annak, hogy a felbontás kudarcot vall, hogy az emberek túlságosan ambiciózusra állnak olyan célok, amelyek nem fenntartható hosszú távon. Néhány apró változtatás, amelyre egész évben ragaszkodhat, sokkal mélyebb hatással lesz, mint a radikális életmód -átalakítás, amely csak egy -két hétig tart. A legnagyobb különbség az általános táplálkozásban:

Csökkentse az édesített italok fogyasztását, hogy több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztanak. Távolítson el semmit az étrendjéből. Ezeket a lépéseket akár egyszerre is kezelheti, ha ez megvalósíthatóbb. > Az egészséges szokások elfogadásának, például a jobb étkezésnek, az aktívabbnak és az alvásnak a móka része a kozmetikai előnyök! a bőröd. Különösen az egészséges zsírok, mint például az olívaolajban és az avokádóban, antioxidánsban gazdag zöldségekkel, javíthatják a bőr színét és textúráját. A kagyló a bőr javító tápanyagok újabb finom forrása. Tehát enni. az alkalmi kényeztetések lehetővé tétele. Annyira szeretem a zöldségeket, élvezem a pizzát, a hasábburgonyát, a fagylaltot és a svéd halakat is. És bár nem eszem meg őket minden nap, vagy korlátlan mennyiségben, nem érzem magam bűnösnek, amikor megeszem őket. A trükk az, hogy megtanuljuk, hogyan kell bölcsen és jól megengedni. A robbantás, amelynek legfontosabb az volt, hogy megmentse a robbantást olyan ételekért, amelyeket igazán élvez, és ne engedje be a gyorsételeket, amelyek még nem is különösebben vonzóak, csak azért, mert ott ülnek. Természetesen a mérsékeltség megengedésének megtanulása is fontos.

További információ: Táplálkozási Diva útmutatója a Nemzeti Junk Food Day -hez

5. tipp: A gabonafélék csökkentése

A gabonafélék visszavágása ismétlődő téma a Táplálkozási Diva Show. Néhányan ellentétben nem hiszem, hogy a szemcsék forrása az összes étrend -gonosz. De azt hiszem, hogy hajlamosak vagyunk túlfogyasztani őket, és még a teljes kiőrlésű gabonaféléket is korlátozott mennyiségben is megeszik. A gabona helyett enni, ezt a tanácsot kissé cselekedetképesebbé teszem néhány gabona alternatívával. inkább inkább, mint azoknál, akiket megpróbálsz visszavágni. A zöldségek természetesen szerepelnek a listán. De ha visszavágja a szemcséket, akkor több helyet hagy a diófélék, avokádó, sajt és más ízletes és kielégítő ételek számára is. Bónusz: 10+ egyszerű frissítés

Végül a közelmúltban felajánlottam a táplálkozás fájdalommentességének frissítésének módját, a leginkább tápláló saláta típusaitól a legegészségesebb koktélig.

További információ a 10 egyszerű módszernél a táplálkozás frissítésének

frissítéséhez az epizód sugárzása után. A táplálkozási díva hallgatók tucatnyi félelmetes javaslatokkal reagáltak, beleértve a zöld palacsinta receptjeit, a karfiolból készült alacsony szénhidráttartalmú rizst és a vegetáriánus fagylaltot! Ha néhány szórakoztató módszert keres a táplálkozás frissítésére, vagy csak egy kicsit összekeverni az új évben, akkor nézd meg az összes nagyszerű ötletet, amelyet a hallgatóktól kaptam, és bátran add hozzá a sajátját.

Boldog új évet mindannyiunktól gyors és piszkos tippeken! Tegyük fel a jövőre a legegészségesebb évünket! Az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjának alkotója. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

Az emberek 15-20% -a nagyon érzékeny személynek (HSP) azonosítja. Így lehet túlélni egy túlnyomó világot, amikor az összes receptor magasra van állítva.

Ellen Hendriksen, PhD hozzáértő pszichológ Jelenleg lejátszási problémákat tapasztalnak a Safari -n. Ha szeretné hallgatni az audiót, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot. Dobd el a Times Square -be a szilveszteri estén, a tömeg szörfözve egy Thrash Metal koncerten, vagy látva a Stephen King Films kettős tulajdonságát. Olvasás, kertészkedés, nagyszerű étel készítése, néhány jó baráttal lógva – ezek túlságosan visszafogottnak vagy akár feszültnek tűnhetnek a tipikus nyugati kultúrához képest, de ha mélyen érzi magát, a kis hullámok nagy hullámoknak érzik magukat.

Tehát birtokolja a szórakozás ötletét. Ne érzi magát rosszul vagy bűnösnek, hogy nem vagy a bár ugrálása, utálsz karaoke -t, és inkább hosszú kirándulásra megy, mint csatlakozni egy hangos Zumba osztályhoz. Büszkén rendez egy játék estét néhány barátjával, pihenjen néhány zenével, vagy egy jó könyvvel göndörítse fel.